Reprezentanţii Companiei de Apă au transmis un comunicat de presă, ca reacţie la scrisoarea deschisă a primarului Constantin Toma către consilieri.

„Pentru corecta informare a opiniei publice si pentru inlaturarea oricarui dubiu facut posibil de scrisoarea primarului Constantin Toma catre consilieri, un document care imbina populismul cu dezinformarea, va transmitem un document oficial care probeaza buna noastra credinta.
Primarul Toma afirma ca raspunsul BERD cu privire la proiectul privind reducerea tarifului apei meteo este o urmare a faptului ca operatorul regional ar fi informat gresit BERD – ul cu privire la acest subiect. Pentru ca toti buzoienii sa traga o concluzie documentata, va atasam scrisoarea noastra catre consilierii locali, adresa catre BERD si raspunsul Bancii, care arata clar ca initiativa primarului poate atrage consecinte grave asupra Buzaului.
Caraterul ilegal si profund interesat al initiativei domnului primar este cat se poate de clar, atat in lumina acestor documente oficiale si a incercarii de dezinformare a primarului, cat si in urma anchetelor din presa, conform carora a existat un interes mai mare pentru a da bani amicilor de afaceri decat cel de a promova legal incercarea de micsorare a tarifelor la utilitati (a se vedea cazul majorarii preturilor pentru salubrizare, acolo unde se pare ca nu exista nicio problema).”

adresa BERD apa meteo

O – 11221 din 28.06.2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here