Un nou cartier de locuinţe, foarte căutat, s-ar putea ridica, nu peste mult timp, în Mărăcineni, după ce, în urma întocmirii noului Plan Urbanistic General, intravilanul comunei s-a majorat de la 290 la 840 hectare.

Primarul Constantin Dumitru  spune că ”Tarlaua 26”, apărută în intravilanul comunei în urma întocmirii noului PUG, va deveni foarte atractivă pentru cei care vor dori să aibă o locuință într-o zonă situată de-a lungul drumului european, drept pentru care Primăria a afectuat schimburi de terenuri cu diverse persoane fizice, pentru a realiza preungirea drumului care leagă străzile Mangă, Mălăești și Depozitului. În aceeași zonă, în urmă cu zece zile, strada a fost adusă la nivelul drumului județean, fiind necesare nu mai puțin de 21 camioane a câte 40 tone fiecare de pământ pentru această lucrare.

O altă investiție în infrastructură în curs de derulare are loc în zona ”Tarlalei 26”, o zonă a comunei care are toate șansele ca, în viitorul apropiat, să devină un cartier de locuințe foarte căutat. Primarul Dumitru Constantin spune că, în urma întocmirii noului Plan Urbanistic General, intravilanul comunei Mărăcineni s-a majorat de la 290 la 840 hectare. ”Tarlaua 26”, apărută în intravilanul comunei în urma acestei corecții, va deveni foarte atractivă pentru cei care vor dori să aibă o locuință într-o zonă situată de-a lungul drumului european, drept pentru care Primăria a afectuat schimburi de terenuri cu diverse persoane fizice, trecându-se la preungirea drumului care leagă străzile Mangă, Mălăești și Depozitului. În aceeași zonă, la sfârșitul săptămânii trecute, strada a fost adusă la nivelul drumului județean, fiind necesară aducerea a nu mai puțin de 21 camioane a câte 40 tone fiecare de pământ pentru această lucrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here