Soţii Gheorghe şi Ionela Ilie, de 62 de ani, învăţători în comuna Brăeşti, se întorceau ieri acasă, din Buzău. Nu au mai apucat pentru că în apropierea localităţii Sătuc o maşină ieşită din coloana de pe contrasens i-a izbit în plin.

Autoturismul Cielo în care se aflau cei doi a luat foc imediat după impact, iar flăcările au cuprins rapid întreaga maşină. Martorii au privit neputincioşi cum ard ocupanţii maşinii.

După ce au stins flăcările, pompierii au găsit în maşină trupurile carbonizate. Martorii cred că e posibil ca cei doi soţi să fi fost deja decedaţi din impact când au izbucnit flăcările.

Poliţiştii nu au niciun dubiu că vinovat de accident este tânărul de 26 de ani care conducea autoturismul Audi cu numere roşii şi cu volanul pe dreapta care a intrat direct în ei.

Tânărul şi un prieten al său pe care îl avea pasager în maşină au ajuns la spital şi sunt în afara oricărui pericol.

Cei doi soţi care au pierit au lăsat multă durere în urma lor. Erau dascăli amândoi, Gheorghe Ilie în Brăeşti, iar soţia sa, Ionela, în Brătileşti (Goideşti). Erau extrem de iubiţi în sat, mai ales că prin mâinile lor au trecut generaţii întregi de copii.

Cei doi aveau împreună doi copii, o fată, tot cadru didactic, şi un băiat stabilit la Bucureşti.

Întreaga comunitate în care au trăit cei doi dascăli este şocată. Nimeni nu îşi poate imagina cum de a fost posibil ca doi oameni atât de buni să dispară atât de tragic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here