Au început pregătirile pentru Buzău Fest, sărbătoarea județului Buzău, ajunsă la cea de-a treia ediție. Și în acest an, conducerea Consiliului Judeţean a pregătit o serie de evenimente menite să promoveze imaginea judeţului nostru și să ofere un week-end plin de surprize și de voie bună.

Ediția din acest an a Buzău Fest ar urma să se desfășoare între 30 mai și 3 iunie. Gașca Zurli este, poate, cel mai așteptat nume deopotrivă de copii și de părinți. Concertul va avea loc la Sala Sporturilor din Buzău, intrarea fiind gratuită.

Festivalul se va desfășura tot în stațiunea Sărata Monteoru, iar programul va cuprinde defilare cu torțe, ateliere meșteșugărești, dansuri romane, reconsituiri ale unor lupte, competiții sportive, concerte de muzică ușoară și populară, un grandios foc de artificii și multe alte surprize.

Nu vor lipsi din program parada cu torțe pe străzile orașului, atelierele și concertele de la Sărata Monteoru, dar și o serie de surprize în premieră pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here