Primarul Constantin Toma a postat pe pagina de socializare un mesaj in care multumeste tuturor celor implicati pentru organizarea specracolului de sambata seara, Din Suflet Romanesc.

Buzoienii, autoritatile locale, dar si peste o suta de prari din Republica Moldova au participat la spectacol si s-au declarat incantati de organizare dar si de calitatea specracolului.

„Aseară pe 17.03.2018 a avut loc spectacolul „Din suflet românesc”, închinat marelui patriot român Alexandru Marghiloman, prim-ministrul Unirii cu Basarabia din 27 martie 1918.
Buzoienii au trăit toţi ca unul momente extraordinare alături de cei 100 de Unionişti (primari, viceprimari şi consilieri locali din Republica Moldova) şi de doamna Irina Vlăduca Marghiloman, strănepoata marelui patriot român.
Cei 2500 de buzoieni au transmis întregii Românii şi Basarabiei mesajul nostru de Unire.

Spectacolul va fi transmis în premieră naţională şi internaţională pe toate posturile TVR şi Radio România pe data de 27 martie 2018.

Mulţumesc din suflet tuturor celor care au participat la realizarea acestui grandios eveniment şi mai ales buzoienilor din sală, care au fost magnifici!”, a scris primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here