isj-300x200

Profesorii care vor să devină directori de școli trebuie să treacă de examenele impuse de Ministerul Educației, șeful învățământului precizând ferm că de anul școlar viitor nu va exista director de școală care să nu fi trecut prin furcile caudine ale unui concurs.
“Pe 20 martie va apărea anunțul pentru concursul de inspectori generali adjuncți, urmând să apară și metodologia pentru concursul de directori. Promisiunea ministrului este aceea că, la începutul anului școlar 2015/2016, toți directorii vor fi ocupat posturile prin concurs”, a declarat un sindicalist din învățământ, după o dezbatere cu reprezentanții ministerului de resort.
Deocamdată, urmează concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Perioada în care vor avea loc testările, la București, este cuprinsă între 11 și 20 martie, urmând a se stabili în intervalul imediat următor data la care va avea loc testarea pentru cei care aspiră la postul de șef al IȘJ Buzău.
La Buzău, sunt trei candidați pentru funcția de inspector școlar general: Geta Burducea, care este actualul șef al IȘJ Buzău, Claudiu Corcodel de la Nehoiu și învățătoarea Ionela Voicu de la Cislău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here