geta burducea
Săptămâna începe sub semnul emoțiilor pentru Geta Burducea, Claudiu Corcodel și Ionela Voicu, toți trei aspiranți la postul de șef al Inspectoratului Școlar Județean Buzău. Cei trei vor susține luni examenul în vederea ocupării funcției scoasă la concurs de Ministerul Educației. Examenul se va desfășura în prima parte a zilei, iar la orele serii se preconizează că va fi cunoscut numele celui care va fi șef al învățământului buzoian, cu acte în regulă.
Examenul va consta în mai multe probe de evaluarea a cunoştinţelor şi abilităţilor de manager ale candidaţilor. În primă fază, va fi evaluat CV-ul candidaţilor, după care este programată o probă scrisă, un text grilă din legislaţia in domeniu şi un interviu de prezentare a ofertei manageriale proprii, a viziunii de conducere a sistemului judeţean de învăţămînt.
În țară, numeroși candidați la funcțiile de șefi ai IȘJ-urilor s-au retras din cursă în ultimul moment, asistând practic la un boicot astfel că nu este exclus ca și la Buzău să apară astfel de surprize. Pe de altă parte, dintre cei care au rămas în cursă, puțini au fost cei care au promovat examenul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here