spitalul-judetean-buzau

Concursul pentru ocuparea funcției de manager a Spitalului Județean Buzău este programat luna viitoare, pe data de 9 aprilie. Odată cu ocuparea postului de director al spitalului buzoian, se va susține concurs și pentru funcția de director medical. În prezent, postul de manager al Spitalului Județean este ocupat de ec. Claudiu Damian iar cel de director medical de ortopedul Stanciu Paraschiv, însă funcțiile sunt deținute interimar, cu delegație.
Concursul se va ține la data stabilită dacă Ministerul Sănătății va trimite în teritoriu un expert care să facă parte din comisia de examinare, lucru prevăzut de legea. Autoritățile județene au depus la minister o cerere în acest sens, însă deocamdată nu au primit nici un răspuns.
După ce cele două posturi vor fi ocupate cu acte în regulă, se va susține concursul pentru ocuparea funcției de șef al SEcției de Obstetrică Ginecologie I, la cârma căreia se află acum, interimar, dr. Mircea Șuteu. În cursa pentru această funcție se află medicii Cătălin Păun și Claudiu Șerbănoiu. Dosarul actualului șef interimar al secției, dr. Mircea Șuteu, a fost respins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here