Secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Buzău a fost inaugurată luni, după ce a fost complet renovată cu bani de la Consiliul Județean și dintr-un concert caritabil susținut de Horia Brenciu în luna decembrie a anului 2013. La inagurarea noii secții care cuprinde 4 saloane a câte 6 paturi au luat parte cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, dar și conducerea spitalului și personalul medical care deservește cea mai nouă secție a Spitalului Județean Buzău.
„Mă bucur că Spitalul Județean are una dintre cele mai moderne secții de Chirurgie Pediatrică din țară. Acest lucru s-a făcut prin reabilitarea acestei secții cu o valoare de 290.000 de lei cu o contribuție a Consiliului Județean de 230.000 de lei. Restul de 60.000 de lei au fost strânși printr-un concert caritabil susținut de Horia Brenciu. Vom continua investițiile și sper ca Spitalul Județean Buzău să fie unul din etaloanele spitalelor județene din țară”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Prezent la inaugurare a fost și fostul prefect al județului Buzău, doctorul Ion Vasile, cel care a activat în secția de Chirurgie Infantilă a spitalului buzoian vreme de mai mulți ani. El s-a declarat foarte mulțumit de condițiile pe care le oferă acum secția proaspăt reamenajată și a declarat că este probabil una dintre cele mai moderne din spitalele publice din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here