PARTIDUL-CONSERVATOR-SEDIU4Membrii partidului conservator nu au unde sa isi desfasoare activitatea in acest moment. Primăria Municipiului Buzau a dispus sigilarea sediului in care functiona filiala PC Buzau, dupa ce conservatorii au acumulat datorii mari la plata chiriei. Un angajat al serviciului Administrarea Fondului Locativ din Primăria Buzau a lipit pe ușa sediului PC un sigiliu, blocand astfel accesul membrilor partidului.

“Este o coincidenta prea mare dar nu avem cum sa comentam. Exista o hotarare judecatoreasca prin care am fost somati sa platim datoria acumulata la Primarie prin neplata chiriei, iar acum ni s-au sigilat usile. Era vorba despre o chirie modica de 130 de lei pe luna dar neplatita de foarte mult timp, din anul 2008. In timp s-au adunat peste 7800 de lei la care s-au adaugat cheltuieli de judecata si dobanzi si am ajuns sa datoram Primariei, care este proprietarul spatiului, peste 19.000 de lei”, ne-a explicat un membru PC situatia in care s-a ajuns la sigilarea sediului.

Membrii PC recunosc faptul ca nu au resurse financiare pentru plata datoriei catre Primarie, iar in acest moment le-ar fi foarte greu sa reprimeasca spatiul respectiv.

“Asteptam pe cineva de la Bucuresti sa mearga sa discute dar nu stim cum se va rezolva. Problema este ca nu avem nici banii, iar pentru a putea sa ni se realoce acest spatiu de catre Primarie este nevoie de Hotarare de Consiliu Local”, ne-a explicat acelasi membru PC.

Situatia vine intr-un moment delicat pentru reprezentantii PC Buzău. Grupul de femei al PC a trimis deja presei un comunicat privind o actiune ce avea sa se desfasoare astazi in sediul care tocmai a devenit inaccesibil. Era vorba despre o actiune dedicata implinirii a 164 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, actiune care a fost deja anulata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here