Ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal, toate proiectele aflate pe ordinea de zi au fost votate. Asta, în ciuda faptului că la anumite puncte au avut loc discuţii serioase. Ca atare, în scurt timp, buzoienii îşi vor putea închiria locuri de parcare în zona locuinţelor contra unei taxe lunare.

Potrivit proiectului, orice proprietar al unei maşini mai uşoare de 3,5 tone va avea, în schimbul unei taxe, propria parcare în faţa blocului. Valoarea taxei este de minim 10 lei pe lună, în cazul persoanelor fizice. Locul de parcare este asigurat între orele 16 şi 8 dimineaţa. În cazul în care numărul solicitanţilor va fi mai mare decît cel al locurilor de parcare , cîştigătorul va fi desemnat în urma unei licitaţii.

Un alt proiect votat ieri de consilierii municipali este cel cu privire la de trecerea din domeniul public al statului și administrarea Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva în proprietatea publică a municipiului Buzău și administrarea Consiliului Local al municipiului Buzău a Pacului Crîng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here