Joi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din această lună, consilierii au semnat o Declarație prin care își exprimă solidaritatea și susținerea fără reserve, a demersurilor primăriilor din Republica Moldova și România pentru afirmarea aspirațiilor de reîntregire națională.

De asemenea, membrii miniparlamentului judetean și-au exprimat dorinta de a-i ajuta pe frații de peste Prut pentru dezvoltare economică, socială și la demersul Republicii Moldova de integrarea în Uniunea Europeana.

Consilierii județeni vor pleca duminică, la Soroca pentru a fi prezenți pe 27 martie la manifestările prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

„Am adoptat Declarația de susținere a demersurilor unităților administrativ-teritoriale din Republica Moldova pentru afirmarea aspirațiilor de reîntregire națională. Ne-am arătat disponibilitatea totală de a-i ajuta pe frații de peste Prut pentru dezvoltarea economică și socială și pentru a se integra a în marea familie a Uniunii Europene!”, este declaratia postata pe Facebook de Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliul Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here