Consilieri PNL cj
Cele două proiecte de hotărâri ce vizau cumpărarea de către Consiliul Județean clădirilor în care funcționează Centrul Militar Județean, Comisia pentru protecția copilului și Comisia pentru orientare școlară au fost respinse din nou de consilierii județeni după ce a fost întroduse pentru a doua oară pe ordinea de zi.
Votul împotriva a fost dat, unitar de această dată, de aleșii noului PNL dar votul liberalilor ar fi fost în zadar dacă de la ședință nu ar fi lipsit și doi consilieri ai PSD.
La ședință a luat parte și comandantul Centrului Militar Județean, Constantin Croitoru, care le-a explicat aleșilor câtă nevoie are instituția pe care o conduce de spațiul care ar urma să fie pus la dispoziție după cumpărarea imobilului de către Consiliul Județean dar și faptul că după achiziționare clădirea ar avea nevoie de reparații serioase.
În replică, aleșii PNL prin vocea lui Dorin Bădulescu, au explicat că nu sunt de acord ca administrația județeană să plătească un preț așa de mare pentru o „vechitură”.
La finalul ședinței, vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat că cele două proiecte vor fi probabil adoptate luna viitoare când toți aleșii PSD vor fi prezenți la ședință și când afară se va mai răcori și aleșii opoziții nu vor mai vota sub efectul caniculei.
Un alt proiect controversat reintrodus pe ordinea de zi, cel privind majorarea tarifului la apa potabilă, a fost retras de pe ordinea de zi de către vicepreședintele Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here