Consilierul independent Constantin Ionescu cere lămuriri societăţii Transbus cu privire la achiziţionarea celor două autobuze second-hand care vor circula pe ruta Buzău-Mărăcineni Săpoca.

Ionescu cere să îi fie furnizate informaţii cu privire la pasii legali care au stat la baza achizitiei autobuzelor, firma de unde au fost achizitionate, pretul de achizitie si contractul de achizitie, dar şi cu privire la alte apecte.

“Domnule Director,
Urmare a informatiilor aparute in presa cu privire la achizitia a 2(doua) autobuze pentru transportul public de calatori, in baza Legii 544/2001, art.6, va rog sa prezentati urmatoarele documente si explicatii cu privire la achizitia acestora dupa cum urmeaza:
1. Aprobarile si pasii legali care au stat la baza achizitiei autobuzelor (consiliul local, consiliul de administratie etc.);
2. Firma de unde au fost achizitionate, pretul de achizitie si contractul de achizitie;
3. Forma de plata si procedurile legale de finantare a achizitiei acestora, precum si aprobarile din buget;
4. Capacitatile tehnice a celor doua autobuze (norma de poluare, data fabricatiei, parcurs efectiv pana la aceasta data, facilitati persoane handicap, consum combustibil la 100 de km, conditii de confort, etc.);
5. Contractul de service si garantie ale celor doua autobuze (perioada de garantie, componente in garantie , clauze privind garantia);
6. Sursa de finantare ce a stat la baza achizitiei acestora”, se arată în scrisoare adresată de Constantin Ionescu directorului Transbus.

1 COMENTARIU

  1. Hei, iată ca s-a trezit cineva sa mai întrebe despre achizițiile second hand. Zilele trecute am zgâriat câteva cuvine despre aceasta achiziție. Cred ca dl Ionescu, in calitatea pe care o are, ar fi trebuit sa știe înainte de a se produce fapta împricinată. Acum cred ca este deja prea târziu sa dezgropi morți! In spiritul „mobilității” navetiștii vor fi mulțumiți si vor vota cu succes si in viitor acest mod de a administra si a conduce un județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here