Consilierul independent Constantin Ionescu a transmis o solicitare către societatea de transport municipală prin care cerea lămuriri cu privire la achiziţia a două autobuze second hand. Răspuns societăţii a fost transmis, însă consilierul Ionescu se declară nemulţumit.

„Am făcut public raspunsul primit de la S.C.Transbus S.A. Buzau, la solicitarea depusa in data de 31.10 2016 cu nr.5734,
sub forma unui comunicat de presa, fara a respecta legea 544/2001, art.6 si 7, privind liberul acces la informatiile de interes public.
In scopul informarii corecte privind cheltuirea banului public, legata de achizitia a celor doua autobuze second hand de catre Transbus, revin cu o noua solicitare in baza aceleeasi legi 544/2001, solicitand o seria de documente publice.
Imi exprim speranta ca raspusul pe care il voi primi va respecta prevederile legale din Romania astfel incat fiecare contribuabil din Municipiul Buzau sa constate ca banii din taxe si impozite sunt cheltuiti eficient si transparent pentru un transport public modern si nu pe unul second hand”, a declarat consilierul municipal Constantin Ionescu.

Vezi răspunsul Transbus aici:

Raspuns Transbus

Vezi noua solicitare aici:

solicitare transbus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here