florin-toader

Consilierul social-democrat Florin Toader reacționeză după ce liberalii i-au cerut demisia ca urmare a implicării sale într-un scandal de proporții după ce mai multe angajate de-ale tânărului pesedist l-au reclamat ba la Poliție, ba la ITM.
Toader a transmis că este nevinovat iar în 24 de ore va demonstra acest lucru, după care va cere demisia tututor consilierilor liberali din funcțiile publice deținute.
” Voi prezenta in maxim 24h înregistrări video si probe scrise care vor elucida situația creată si vor oferi explicație întregii povesti! Nu sunt vinovat de acuzele ce mi se aduc si îmi voi reabilita imaginea in cel mai scurt timp folosind exclusiv mijloace legale si morale.
In Romania se obișnuiește sa nu se respecte prezumția legală de nevinovăție, iar in speța noastră mi se cere sa demisionez înainte de a mi se dovedi vinovăția!
Voi solicita demisia din funcțiile publice a întregii organizații PNL, in frunte cu membrii de partid ce sunt consilieri locali, in momentul in care se va dovedi ca aceste acuze sunt neadevărate”, a transmis consilierul PSD Florin Toader.

Reacția lui Toader vine după ce în urmă cu puțin timp consilierii PNL i-au cerut demisia întrucât pe numele său există în acest moment un dosar penal întocmit după ce o minoră ar fi reclamat că a lovit-o.
„Argumentăm acest demers prin incidentele de săptămâna trecută, al căror protagonist a fost domnul Florin Toader. Mai mult de atât, pe numele domniei-sale există, în prezent, un dosar de urmărire penală, fapt ce-l face incompatibil cu calitatea de consilier local municipal”, se arată în comunicatul remis de liberalii buzoieni.
„Este inadmisibil ca oameni cu o asemenea moralitate și comportament, precum domnul Florin Toader, să hotărască destinele locuitorilor municipiului Buzău”, au mai scris liberalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here