646x404În şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Judeţean Buzău, consilierii  au votat proiectul potrivit căruia Consiliul Judeţean Buzău, în calitate de coorganizator, va susţine organizarea campionatului de enduro şi va contribui cu 150.000 de lei la desfăşurarea probelor.

“Este o etapă de campionat mondial şi s-a depus un proiect, iar Consiliul Judeţean are o sumă aprobată pentru proiecte cu asociaţii sportive pentru acest gen de evenimente. Este vorba despre o sumă de 150.000 de lei, o sumă important şi pentru transparenţă am supus-o votului Consiliului Judeţean. Faptul că o etapă de campionat mondial se ţine în Buzău, va crea imagine. Sunt televiziuni naţionale, Euro Sport va transmite în 90 de ţări unde va fi promovat atât campionatul, cât şi imaginea judeţului”, a declarat Cristi Bâgiu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

Banii alocaţi de Consiliul Judeţean vor fi folosiţi pentru transport, cazare şi combustibil pentru sportive, dar şi pentru organizarea şi semnalizarea traseului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here