646x404Astazi, buzoienii sunt asteptati pe Bulevardul Nicolae Balcescu pentru a sarbatori alaturi de autoritati dar si de militari, politisti si fortele de interventie, Ziua Nationala. Reprezentantii Consiliului Judetean si cei ai Prefecturii participa la manifestarile care vor incepe cu depunerile de coroane la Monumentul Eroilor din fața Prefecturii Buzău.

Dupa discursurile autoritatilor va avea loc parada militara la care vor participa in jur de 500 de militari, reprezentantii ISU, politistii si jandarmii.

Incepand cu ora 11.30, manifestările organizate de Consiliul Județean se vor muta în parcul Crîng unde, Centrul județean de Cultură și Artă a pregătit un spectacol la care invitat de onoare este Grigore Leșe dar și Ansamblul Plaiurile Mioriței.

Tot in Parcul Crang buzoienii care aleg să participe la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României sunt invitați la celebra porție de fasole cu carnati. Pentru anul acesta sunt pregatite 500 de portii de mancare, tuica fiarta si vin fiert.

Pentru ca evenimentele prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale sa se desfasoare fara incidente, circulaţia masinilor in zona va fi restricţionată pe urmatoarele strazi:

– pe traseul bulevardul Unirii (zona Cimitirul Eroilor) – bulevardul Mareşal Averescu– bulevardul N. Bălcescu – intersecţia cu bulevardul Unirii;

– sectorul de drum cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Democraţiei şi N. Titulescu;

– sectorul cuprins între bulevardul N. Bălcescu şi intersecţia străzilor Patriei şi Spiru Haret;

– pe strada Spiru Haret, între intersecţia cu strada Patriei şi cu strada Traian Vuia.

Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here