targul-de-turism_primavara-2010Consiliul Județean Buzău va participa, în perioada 13-16 martie 2014, la Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo la București. Aceasta este a doua participare, cu un stand propriu, a Consiliului Județean Buzău la Târgul de Turism al României, anul acesta tema aleasă fiind ”Călător prin Ținutul Buzăului”.

”Consiliul Județean va participa, și în acest an, la Târgul de Turism de la Romexpo, pentru a promova obiectivele turistice ale Buzăului. Potențialul turistic al județului trebuie valorificat la justa lui valoare. Sunt convins că noi toți, ca buzoieni, suntem mândri de județul nostru, și merită să arătăm tuturor acest lucru”, a declarat Cristi Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Pe lângă obiectivele turistice ale județului, la Târgul organizat la Romexpo vor fi promovate și tradițiile, meșteșugurile și produsele tradiționale ale Buzăului. În acest scop, artistele populare Amelia Papazisu și Dana Voicu vor fi prezente la Romexpo, pentru a face demonstrații ale meșteșugurilor pe care le stăpânesc – împletituri în păr de capră și tapiserie înnodată. În același timp, la Târgul de la Romexpo vor fi distribuite pliante și broșuri care vor prezenta cele mai atractive destinații turistice ale Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here