Consiliul Județean a anunțat că doreşte să închirieze, pentru o perioadă de 10 ani, o clădire de cel mult 1000 mp căreia să i se ofere destinația de bibliotecă.

Potrivit criteriilor anunţate, clădirea trebuie să fie amplasată în municipiul Buzău și să fie accesibilă atât pentru buzoieni cât și pentru angajații Bibliotecii Județene. Condiția specială este ca suprafața construită a clădirii de închiriat să suporte o greutate a fondului de carte de 680 de tone. Ofertele însoțite de dovada dreptului de proprietate sau de administrare se pot depune la Registratura Consiliului Județean, până la data limită de 16 aprilie, ora 14:00.

Cei interesați pot obține informații de la managerul proiectului Liliana Nicolae, la telefonul 0238/414112, int.203.

Consiliul Județean a semnat contractul de finanțare cu fonduri europene pentru consolidarea, restaurarea și dotarea Bibliotecii Județene ”Vasile Voiculescu” din municipiul Buzău, în valoare totală de peste 18 milioane de lei. Odată cu semnarea acestui contract au fost demarate și procedurile de achiziție pentru executarea lucrărilor la finalul cărora clădirea Bibliotecii Județene va fi complet reabilitată și dotată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here