Şi în acest an, Consiliul Judeţean organizează o pleiadă de evenimente dedicate copilului, în data de 1 iunie.

Toţii copiii sunt aşteptaţi în curtea Muzeului Judeţean, unde sunt organizate o mulţime de activităţi.

Astfel, micuţii vor putea viziona o expoziţie de machete cu scene din războaiele daco-romane ce va avea loc în curtea Muzeului Judeţean. În aceeaşi locaţie, la orele 10.00, 13.00 şi 14.30 vor avea loc proiecţii de filme de desene animate.

De asemenea, creativitatea copiilor va fi pusa la incercare in cadrul unui concurs de desene pe asfalt ce va incepe de la ora 11.00.

Micuţii ce vor dori sa se fotografieze cu persoanjele îndrăgite din desenele animate, vor avea această posibilitate începând cu orele 14.30.

Începând cu orele 15.00 va avea loc o demonstraţie de arte marţiale organizată de antrenorii şi elevii de la Asociatia Phoenix Shiro.

Nu în ultimul rând, începând cu orele 16.00, toţi copiii sunt invitaţi la spectacolul susţinut de îndrăgita trupă Di DO DO.

„Am organizat cu mare drag dar şi cu emoţii aceste activităţi dedicate copiilor. Personal cred că ei sunt cei mai importanţi. Trebuie să ne ocupăm atât de educaţia lor, dar să ne şi asigurăm că au unde să îşi petreacă timpul liber în mod plăcut şi sigur. Invităm toţi copii la petrecere organizată special pentru ei în curtea Muzeului Judeţean, unde se vor putea bucura de jocurile copilăriei, dar vor primi şi dulciuri şi baloane”, a declarat Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judeţean.

afise2 final

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here