Reprezentanţii Consiliului Judeţean au veşti bune pentru cetăţenii care aşteaptă un transport de calitate, la preţuri decente. Chiar în aceste zile se efectuează un studiu de trafic pentru a putea elabora un program de transport, urmând ca ulterior să se organizeze o licitaţie pe care o vor câştiga transportatorii cu cele mai noi maşini şi cele mai mici preţuri.

În ultima perioadă cetăţenii judeţului Buzău au formulat numeroase plângeri cu privire la calitatea transportului judeţean asigurat de transportatorii care au câştigat licitaţiile. Consiliul Judeţean efectuează un studiu de trafic pentru a putea elabora un program de transport adecvat.

La licitaţie vor putea participa toţi transportatorii, iar câştigători vor fi declaraţi aceia care vor putea demonstra că au cele mai bune maşini şi cel mai mic tarif.

Reclamaţiile venite din judeţ cu privire la transport în ultima perioadă făceau referire la faptul că nu se respectă frecvenţa autobuzelor, maşinile sunt vechi şi uzate şi se practică tarife foarte mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here