Banii cheltuiți în perioada pandemiei, dar și după, pentru echipamente de protecție și aparatură medicală, vor fi recuperați de Consiliul Județean până la toamnă. Acest lucru este posibil prin accesarea unor fonduri europene, iar instituția buzoiană a demarat deja demersurile.De altfel, Consiliul Județean Buzău a fost verificat cu privire la cheltuirea banilor în acest sens, iar concluziile au fost favorabile.

În perioada pandemiei, Consiliul Județean și instituțiile pe care le are în subordine au fosuct chetuieli mari pe echipamente de protecție și aparatură medicală pentru lupta împotriva COVID. Veste bună este că aceste sume vor putea fi recuperate prin accesarea de fonduri europene.

De altfel, președintele Consiliului Județean Buzău a declarat jurnaliștilor că instituția pe care o conduce a fost ținta unui control de verificare a felului în care au fost chetuiți banii în această perioadă, iar concluziile au fost fovorabile.

Instituțiile din subordinea Consiliului Județean unde s-au cheltuit cei mai mulți bani pe echipamente de protecție și aparatură medicală în această perioadă au fost Spitalul Județean și DGASPC:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here