boscodeala si mocanuPreședintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, nu concepe să susțină alt candidat pentru președinția Consiliului Județean, în afara lui Victor Mocanu. Potrivit unui comunicat de presă, Constantin Boșcodeală, alături de întreaga organizație județeană, vor susține doar candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean.

De altfel, acesta a cerut în mai multe rânduri celor doi co-președinți ai USL să revină asupra deciziei privind această candidatură, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, PSD și PNL să se prezinte cu candidaturi separate pentru alegerile locale.

“Le-am solicitat în mai multe rânduri celor doi co-președinți ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, să repare greșeala prin care au desemnat un reprezentant al PNL să candideze pentru o funcție câștigată, prin voința electoratului, de către PSD, și am insistat să fie nominalizat reprezentantul PSD, domnul Victor Mocanu, drept candidatul USL la președinția Consiliului Județean. De asemenea, am solicitat ca în cazul în care cei doi co-președinți nu revin asupra nominalizării, să fie de acord cu candidaturi separate PSD și PNL pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean. (…) PSD Buzău va susține fie candidatul USL, dacă acesta va fi reprezentantul PSD, fie candidatul partidului, dacă vom candida pe liste separate, altă variantă nefiind acceptată“, se arată în comunicatul de presă semnat de președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here