COnstanmtin Boscodeala

Constantin Boșcodeală a renunțat la a-și mai da demisia din fruntea PSD Buzău. Edilul șef buzoian susține că decizia de a nu mai renunța la funcția de președinte al PSD Buzău a venit după o discuție cu liderul partidului, Victor Ponta, care i-a cerut să rămână în fruntea filialei până la alegerile din primăvară.

” Demisia mea nu a fost acceptată de preşedintele Victor Ponta şi având în vedere că în PSD vor avea loc alegeri în toate organizaţiile de jos până sus începând cu aprilie e clar că am rămas preşedinte”, a declarat joi Constantin Boșcodeală.
Liderul PSD Buzău s-a referit și la cei trei parlamentari buzoieni, Marian Ghiveciu, Adrian Mocanu și Victor Mocanu, despre care surse politice susțin că ar fi amenințat cu demisia dacă la șefia filialei ar fi ajuns deputatul Marcel Ciolacu: ”Am auzit că există 3 parlamentari buzoieni pe care eu nu i-am prea văzut în ultimul timp prin Buzău care ameninţau cu demisia din partid dacă va fi pus deputatul Marcel Ciolacu în locul meu. Cred că este un şantaj politic”.

Constantin Boșcodeală a anunțat după condamnarea la 5 ani de închisoare cu executare, fără ca decizia să rămână definitivă, că renunță la funcția de șef al PSD Buzău și că îi va lăsa la cârma Primăriei pe cei doi viceprimari, pentru ca el să-și poată pregăti apelul care se va judeca la Curtea de Apel Brașov.
Ulterior, a început bătălia pentru funcția pe care Boșcodeală o anunța liberă iar miercuri au apărut zvonuri potrivit cărora Marian Ghiveciu, Adrian și Victor Mocanu, toți parlamentari de Buzău, ar fi amenințat că pleacă din partid dacă în locul lui Boșcodeală este pus Ciolacu.
Decizia de la vârful PSD prin care Boșcodeală a fost păstrat în funcție calmează acum spiritele, însă doar aparent și pentru moment, având în vedere că alegerile vor avea loc curând, mai precis în luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here