Primarul Constantin Toma a organizat o conferinţă de presă în care a cerut demisia preşedintelui Consiliului Judeţean din ADI „Buzău 2008” precizând că „această gaşcă, este o gaşcă, o gaşcă mafiotă, trebuie să înceteze să mai acţioneze la nivel de judeţ şi la nivelul municipiului Buzău”.

„Îi cer demisia domnului Neagu pentru că nenoroceşte şi acest municipiu şi acest judeţ. Nu mai poate să lucreze cum s-a lucrat până acum. Respectiv, această gaşcă, este o gaşcă, o gaşcă mafiotă, trebuie să înceteze să mai acţioneze la nivel de judeţ şi la nivelul municipiului Buzău. Duc o luptă împotriva unui sistem, sunt toţi legaţi între ei, nu pot să spun mai multe acum, dar nu se mai poate continua. Nu vreau să amestecăm politica. Avem de dus o luptă pentru oameni aici. Faptul că sunt într-un partid, pot să nu mai fiu de mâine, nu asta este problema. Nu mă blochează în niciun fel. M-a blocat oarecum până acum şi am fost oarecum înţelegător, era o luptă politică de dus, însă mi-am făcut datoria, mi-o fac în continuare faţă de partid, dar nu cu asemenea mafioţi care luptă împotriva oamenilor. Nu se poate să lucrez în felul ăsta. La acea adumnare ADI am fost singurul indignat. El (n.r. Tescaru) şi-a mărit şi domnul Neagu a dat aviz, şi-au mărit bonusurile cu 25 la sută. Încă o dată, avea 182 de milioane net, am fost singurul indignat de acolo.
Acest Petre Neagu controlează primarii pentru faptul că dă bani la fiecare primărie. În acelaşi timp, o parte din primari sunt ţinuţi în lanţ de Tescaru pentru că le-a angajat rudele şi prietenii în fiecare localitate din acest ADI. Trebuie făcut ceva aici pentru că a fost creat un sistem mafiotic şi trebuie să înceteze acest lucru pentru că riscăm inclusiv atragerea celor 200 de milioane de euro în judeţul Buzău pe strategia asta de dezvoltare a Companiei de Apă.
………………
Cer oficial demisia lui Neagu pentru că patronează această mafie în care acţionează împreună cu Tescaru. Cer demisia din funcţia ADI, poate să şi-o dea şi din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru că nu face nimic”, a declarat primarul Constantin Toma în conferinţa de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here