Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a mers să-și exercite dreptul la vot la ora 7.30.

Toma a votat la secția 32 de la Liceul de Artă unde a fost însoţit de soţia sa, dar şi de consilierul personal, Sebastian Radu, candidat PSD la Camera Deputaților.

La ieşirea de la urne, primarul a declarat că cei care vor fi trimiși astăzi în Parlament trebuie să facă legi bune, dar să facă eforturi şi pentru descentralizare.

„Am votat pentru demnitatea acestei țări, pentru un oraș prosper, pentru un viitor mai bun, știți pentru cine am votat. Mă aștept ca cei care vor merge în Parlament să voteze legi bune, poate o parte din ei să facă parte din Guvern, astfel încât să fim ajutați mai mult. Noi suntem un stat super centralizat, suntem descentralizați doar în teorie. Trebuie făcut mai mult pentru descentralizare, să avem mai multă putere aici, decât la București. Banii ne pleacă de aici sută și la sută și vin 20 la sută și aceia cu întârziere”, a declarat edilul Buzăului.

1 COMENTARIU

  1. CU RESPECT DOMNULE PRIMAR,,,, Si noi am votat ca si dumneavoastra ,,,,chiar si pe dumneavoastra pentru demnitatea tarii noastre dar si pentru prosperitatea acestui biet orasel ,,,,,.V-am dat votul meu cu mare incredere si m-am bucurat enorm ca ati iesit PREA MARELE BUZOIENILOR,,,,,,,,,DAR dezamagire totala am facut doua drumuri la PRIMARIA DUMNEAVOASTRA fara sa pot lua o hartie semnata de DOMNIA DUMNEAVOASTRA ,de altfel un act in baza perfect legala .Angajatii dumneavoastra mi-au spus ca doriti sa va mai ganditi.DOMNULE PRIMAR am vrut sa cred ca s-a terminat cu stresul si bataia de joc fata de contribuabili dar,,,,,,,,,,,si acum sa trec la obiect ,,,,este vorba despre un contract de concesiune de pe o societate pe care tot eu o reprezint ca persoana juridica ,in baza unui contract de vanzare ,,,,,,,,de trecut concesiunea pe persoana fizica . Sunt aceeasi persoana. CE SA CREDEM DOMNULE PRIMAR? mai fac si joi un drum la PREA MARELE BUZAULUI,,,,,,,,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here