Emanuel Ungureanu, deputat USR de Buzău

Ales deputat USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu a declarat astăzi că se ține de principala sa promisiune din campania electorală – construirea unui spital municipal – precizând că a avut o întâlnire cu primarul Constantin Toma, cu care a discutat despre o posibilă locație pentru o nouă unitate medicală. 

Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!

Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.

Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.

Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău!

Rămânem aproape!” , este mesajul postat de deputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, la live-ul făcut pe pagina sa de facebook, în fața Palatului Comunal, după întâlnirea pe care a avut-o cu edilul-șef Constantin Toma. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here