politisti caineToată noaptea, zeci de poliţişti şi jandarmi buzoieni  au organizat filtre şi au patrulat in toata comuna Năieni, localitatea de domiciliu a evadatului. Pentru că bărbatul căutat este extrem de periculos, jandarmii au fost înarmaţi cu pistoale automate.

O dată cu lăsarea întunericului, agenţii de circulaţie au întărit filtrele de pe drumul naţional care leagă Prahova de Buzău. La Săhăteni, au fost oprite pentru control absolut toate maşinile, de la autoturisme, până la autocare şi tiruri.

Numeroase forţe au fost mobilizate şi în Năieni, comuna de unde provine Eugen Galeş. Echipaje formate din poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de câini de urmă, au patrulat pe uliţele satului, au cercetat curţile şi au oprit orice autoturism găsit în trafic.

Bărbatul căutat,  Eugen Galeş, are 39 de ani şi ispășea în penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni o pedeapsă de 3 ani și 4 luni pentru fapte comise cu violență. El a evadat miercuri după-amiază din Judecătoria Moreni, escaladând un geam. Bărbatul este cercetat şi pentru două crime, comise anul trecut, în comuna Năieni, localitatea sa de baştină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here