VICTOR MOCANUSuma de aproximativ un milion de euro, repartizata judetului Buzau, la inceputul acestei saptamani, de catre Guvern, catre comunitati care au in derulare investuitii in infrastructura ori in baze sportive, este considerata a fi, de catre presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu, suta la suta in interesul PDL.

„Chiar daca de acesti bani beneficiaza comune cu primari PSD, lucrarile executate sunt ale unor constructori care sponsorizeaza PDL”, a spus, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Victor Mocanu.

Nu de aceeasi parere este, insa, liderul judetean al democrat-liberalilor, deputatul Cezar Preda, care a apreciat, in replica, faptul ca presedintele Consiliului Judetean „vorbeste de franghie in casa spanzuratului”. „De cand am fost ales presedinte al acestei organizatii, nu am cunoscut vreun constructor, spre deosebire de altii. Nu stiu de asa ceva, in judetul Buzau executa lucrari firme despre care nu am auzit vreodata. Pe mine nu ma intereseaza cine face, ma intereseaza sa se faca”, a mai spus deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here