raducan
Încă un caz cutremurător care arată că sistemul sanitar din România este șubred și bolnav. O familie din Buzău acuză un medic de la Maternitatea Giulești de malpraxis după ce o tânără de 22 de ani a adus pe lume un copil cu grave malformații. Oamenii spun că femeia ar fi mers la toate controalele, ar fi făcut analize de sânge, și tot timpul medicul i-a dat asigurări că sarcina decurge normal iar copilul este sănătăs și așa va veni pe lume.
În final, lucrurile nu au stat deloc așa. Tânăra a născut un copil cu grave malformații la cap, dar și la inimă. Rudele spun că bebelușul nu ar avea un ochi, nu ar avea o nară iar inima i-ar bate pe partea stângă.
Potrivit Antena 3, tatăl copilului spune că ”arată ca un extraterestru. Poate că este păcat să zic asta pentru că este copilul meu. Capul este asimetric, nu are o nară, un ochi s-ar putea să nu-l aibă”. Deși distrus de durere, tatăl speră într-o soluție pentru ca fiul său să poată fi tratat, își pune toată speranța în Dumnezeu, subliniind că nu-l interesează nimic altceva decât ca nou-născutul ”să fie cât de cât bine”.
Deocamdată, mamei nou-născutului nu i s-a permis să ia contact cu copilul său, pentru a fi evitat șocul pe care l-ar putea resimți la vederea malformațiilor acestuia.
Până acum, medicul acuzat de malpraxis nu a avut nici o reacție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here