incendiu
UPDATE: Din primele informații, incendiul de la GLodeanu Sărat în urma căruia o fetiță a murit iar un frate de-al ei a suferit arsuri pe corp a fost provocat de jocul copiilor cu focul. Cazul a fost preluat de polițiști care vor stabili dacă mama celor trei copii are vreo vină pentru tragedia produsă. Femeia riscă să fie acuzată de neglijență. La momentul la care a izbucnit incendiul, ea spune că se afla în sat unde își căuta de lucru cu ziua. Între timp, copilul de 3 ani care a suferit arsuri pe corp a fost transportat cu un elicopter la un spital din București în timp ce fratele lui de 7 ani, care a suferit un atac de panică, în urma nenorocirii a fost stabilizat, fiind acum în afara oricărui pericol.

O fetiță de 4 ani din Glodeanu Sărat a murit carbonizată, luni dimineață, într-un incendiu care a cuprins casa în care ea era alături de alți doi frățiori.
Fetița a fost găsită moartă într-unul dintre dormitoare. Un frate de-al ei, un băiat de 3 ani, a suferit arsuri pe corp, și va fi transportat la un spital din Capitală în timp ce un al treilea copil, în vârstă de 7 ani, a reușit să se salveze din calea focului, însă a suferit un atac de panică.
Incendiul a izbucnit în jurul orei 10.05. copiii erau singuri acasă când focul a început să facă prăpăd. Se pare că mama celor trei copilași era la muncă în sat în timp ce tatăl lor ar fi departe ei, închis într-un penitenciar.
Pentru stingerea incendiului acționează pompierii din Ialomița. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că flăcările cuprinseseră întreaga locuință. Nici la ora postării acestei știri, flăcările nu au fost stinse, cauzele nenorocirii urmând a fi stabilite în cursul zilei de pompieri și polițiști.
Revenim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here