La mai bine de jumătate de an de la uciderea Valentinei Nica, instanţa de judecată a fixat primul termen în procesul lui Cosmin Dan, tânărul care şi-a ucis şi incendiat fosta iubită. Procurorii cer pedeapsa maximă, în timp ce avocaţii băiatului speră la o pedeapsă mai blândă. Mâine, Cosmin Dan se va afla pentru prima dată în fața judecătorilor.

Mâine, Cosmin Dan va apărea în faţa instanţei de la Tribunalul Buzău, în cadrul primului termen al procesului în care este judecat pentru omor calificat, cu premeditare.

Pe 23 februarie 2019, Cosmin Dan a ucis-o cu bestialitate pe Valentina Nica, fosta sa iubită. Băiatul se temea că Valentina îi periclita relaţia cu actuala iubită, prezentă şi ea în locuinţă în momentul crimei.

Potrivit procurorilor, Cosmin Dan şi-ar fi premeditat crima. În noaptea de 23 februarie, tânărul se afla într-un club din Bucureşti, la o petrecere scăldată în alcool şi droguri. La un moment dat, el a primit o fotografie pe telefonul mobil, în care apăreau Valentina şi actuala iubită. Cele două tinere ar fi înţeles că băiatul se întâlnea cu amândouă şi ar fi căzut de acord să rupă relaţia: „Știm tot!” ar fi fost mesajul care însoţea fotografia realizată în apartamentul Valentinei, în noaptea omorului.

Cosmin a venit de la Bucureşti cu gândul că trebuie să scape de una dintre fete, iar aceea era fosta iubită, Valentina. Şi-a rugat doi prieteni să îi aducă o sticlă de benzină, a stropit-o pe fată şi i-a dat foc. Tânăra a murit în chinuri groaznice.

Poliţiştii l-au ridicat pe criminal de la domiciliul iubitei sale şi l-au dus în arest, unde se află din data de 24 februarie. Pentru fapta sa, băiatul riscă acum închisoarea pe viaţă.

2 COMENTARII

  1. Băi du-te dracu de jegos și drogat ce ești mi-e îmi pare rau ca nu ne-am văzut vineri seară și sâmbătă dimineață la apartament Valentinei ce tupeu ai avut să te duci la Anisia Dinu acasă acum am inteles este complicele tău să de-a dumnezeu sa nu scapi în curând din pușcărie că o să bea benzina drogatul ăsta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here