Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în lotul echipei din Crâng. După testele efectuate înainte de partida de azi din campionat, mijlocașul Gheorghe Anton a fost depistat pozitiv, fapt anunțat chiar de oficialii grupării buzoiene: 

Sport Club Municipal Gloria Buzău informează toți suporterii echipei de fotbal că în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că Gheorghe Anton, sportiv al secției fotbal, a fost depistat pozitiv.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația fotbalistului a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.

Din fericire, acesta este singurul caz apărut, iar situația, deși neplăcută, nu-i va împiedica pe băieții noștri să iasă învingători în partida de astăzi, în care se confruntă cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de la ora 14:00.

Le ținem pumnii și vă învităm să le fiți alături!
Vă mulțumim!” , este comunicatul transmis azi de conducerea clubului buzoian. 

Partida de astăzi cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu este una restantă.

Având trei victorii, trei egaluri și trei înfrângeri, Gloria Buzău ocupă locul 12 în clasament, înaintea confruntării de azi. Combatanta de azi este pe locul 15. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here