Laboratorul PCR, DSP Buzău

După mai multe zile cu un număr scăzut de noi îmbolnăviri, raportul de azi arată o creștere a cazurilor de COVID. Situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel, potrivit Prefecturii:

Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 9176

Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 8641

Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 260

Număr persoane în carantină la domiciliu: 1019

Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 182

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 30 cazuri noi de infectare (din care 3 pacienți testați în laboratoare private și 1 pacient într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții au vârste între 2 ani și 87 de ani.

Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

DECES 259

Pacient in varsta de 71 ani din Galbinasi si prezinta la UPU a SJU Buzau cu simptomatologie respiratorie severa. Este testat si confirmat cu SARS CoV2 in 06.02.2021 si transferat pe sectia de ATI. Evolutia clinica este nefavorabila astfel ca in 08.02.2021 survine decesul.

Comorbiditati: hematuria macroscopica, tumora maligna de prostata.

DECES 260

Pacienta in varsta de 64 ani din Buzau se prezinta la UPU a SJU Buzau cu simptomatologie respiratorie. Este testata si confirmata cu SARS CoV2 in data de 01.02.2021 si transferata la Spitalul Ramnicu Sarat. Evolutia clinica este nefavorabila, astfel ca pe fondul patologiei asociate survine decesul.

Comorbiditati: tumora parietala parasagitala dreapta, ateroscleroza cerebrala, hemiplegie dreapta.” , se menționează în informarea transmisă de Prefectura Buzău. 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here