criminalistiUn barbat in varsta de 43 de ani din Pietroasele a fost gasit mort astazi intr-o balta de sange, cu vanatai pe corp, semn ca nu a sfarsit de moarte buna.
Cadavrul a fost descoperit la orele diminetii, semnalul de alarma fiind tras chiar de principalul suspect in acest caz. Este vorba despre un barbat cunoscut in zona sub numele de „Facalet” care a mers la un magazin din comuna si a spus celor prezenti ca si-a omorat colegul de pahar. Individul locuia in casa victimei iar seara trecuta, se pare, ca impreuna au baut o cantitate mare de alcool iar apoi a izbucnit scandalul.
Foarte posibil, cei doi barbati s-au luat la bataie iar cel care a biruit a fost „Facalet” in timp ce barbatul care l-a primit in casa si l-a gazduit a sfasit intr-o balta de sange.
Acum, anchetatorii incearca sa afle de la „Facalet ”cum s-a produs nenorocirea.
Imediat după omor, sătenii din comuna Pietroasele au declarat că mai există o pistă pe care anchetatorii ar trebui să o ia în calcul. Vecinii victimei spun ca aceasta ar fi parafat cu cineva un act de vanzare cumparare, pentru casa, contractul urmand sa intre sa intre în vigoare abia dupa decesul proprietarului. Satenii se tem ca nu care cumva la mijloc sa fie ceva mult mai dubios, cu atat mai mult cu cat nu-l vad in stare pe „Facalet” de o fapta atat de grava.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here