O crimă a îngrozit comunitatea din Cilibia. Un barbat in varsta de 52 de ani si-a ucis cu bestialitate concubina cu 4 ani mai in varsta. Bărbatul a reusit sa tina ascunsa fapta timp de patru zile.

UPDATE Un apel la 112 venit de la un bărbat din localitatea buzoiană Cilibia a scos la iveală crima. Acesta ar fi spus că, de câteva zile, nu a mai văzut-o pe vecina sa prin curte. Atunci, omul s-a temut să nu se fi întâmplat ceva cu ea și a decis să sune la 112. În zonă s-a deplasat o echipă de poliție, iar în imobil oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră: corpul unei femei într-o stare avansată de putrefacție. Imediat a ajuns și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Acolo este și bărbatul cu care femeia trăia împreună. Cornelia Banu, o femeie de 56 de ani, din Cilibia, a fost ucisă luni de concubinul de 52 de ani, motivul crimei fiind gelozia. Criminalul ar fi folosit un topor și un cuțit, pe care le-a pus într-o sacoșă și le-a prezentat poliției.

La fața locului se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Totodată trupul femeii va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here