Crimă oribilă ieri după-amiază în localitatea Smeeni, unde un bărbat și-a decapitat soția chiar sub ochii celor 5 copii ai lor, niciunul mai mare de 11 ani. Micuții au fost luați de protecția copilului și duși într-un centru de primire în regim de urgenta, iar tatăl criminal a ajuns în arestul poliției.

Sadismul bărbatului i-a șocat pe vecini, mai ales că din curtea soților Pandele nu s-au auzit niciodată certuri. Bărbatul de 43 de ani și-a înjunghiat soția în inimă, apoi a tîrît-o la butucul unde tăia lemne și i-a retezat capul cu toporul. Fetița cea mai mare a văzut totul și șocata a început să țipe, iar strigătele ei i-au alertat pe vecini. Localnicii au înmarmurit de ce au văzut în curtea omului: trupul femeii de 33 de ani zăcea într-o baltă de sânge, iar câțiva metri mai încolo, capul era aruncat într-o copaie. Au chemat imediat poliția.

Rodica și Viorel Pandele aveau cinci copii, cel mai mare de 11 ani iar cel mai mic de doar câteva luni. Traumatizați, micuții sub ochii cărora s-a petrecut tragedia au fost luați imediat de asistenții sociali și trimiși să vorbească cu psihologii.

Bărbatul care și-a ucis cu atâta cruzime soția nu a putut da încă o explicație gestului său. El a fost reținut și urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Dacă se constată că are discernamânt, el și-ar putea petrece după gratii următorii 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here