O crimă conjugală a zguduit întreaga suflare din localitatea buzoiană Luciu, județul Buzău. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost ucisă cu bestialitate de soţul ei, în urma unui conflict spontan.

Tragedia a avut loc în gospodăria acestora. Femeia, care lucra ca îngrijitoare la școala din Luciu, venise de la serviciu și se apucase de treabă în gospodărie.

La un moment dat, spun vecinii, a început scandalul. După câteva ore, femeia a fost găsită moartă, cu o frânghie în jurul gâtului.

Se pare că bărbatul ar fi bătut-o inițial, iar după ce a văzut că femeia zace fără suflare, ar fi legat-o de gât cu o funie pentru a părea că femeia s-a sinucis.

Spre seară, vecinii au observat că bărbatul este din ce în ce mai agitat și au încercat să afle ce se întâmplă. Într-un târziu, le-a spus vecinilor că și-a ucis soția.

Criminaliști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău au ajuns la fața locului. Bărbatul a fost reținut joi seară, iar vineri a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia ar fi împlinit 56 de ani în decembrie, iar soțul ei, săptămâna viitoare. Acesta nu are un loc de muncă și lucra cu ziua pe unde apuca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here