omor si sinucidere 1Crima urmata de sinucidere in urma cu cateva ore intr-o benzinarie din Buzau situata in apropierea fabricii Contactoare. Un militar de la o unitate din Maracineni, si-a parasit locul de munca, a luat cu el pistolul din dotare a venit la benzinaria la care lucra in tura de noapte sotia lui, a impuscat-o dupa care si-a tras si el un glonte in cap. Victimele au fost gasite de un client care intrase in benzinarie sa-si cumpere tigari. Anchetatorii spun ca nu sunt dubii asupra faptei insa urmeaza ca cercetarile sa clarifice imprejurarile in care s-a produs drama.
Barbatul , sergent major Anitoiu L. avea 34 de ani si lucra la unitatea de geniu din Maracineni. In luna septembrie s-a intors din misiune din Iraq si se pare ca de atunci au inceput problemele conjugale. Era in divort cu sotia sa iar pe cei doi copii gemeni pe care ii aveau, ii cresteau separat. Nu mai departe de ieri, spun angajatii firmei de paza de la benzinarie, sotii s-au certat iar azi-noapte barbatul si-a pus in aplicare planul diabolic. A plecat din unitate , in uniforma, si-a parcat masina pe o straduta laturalnica in apropierea benzinariei, s-a schimbat de haine si a mers tinta la sotia lui. Femeia, speriata cand a vazut pistolul, a apucat sa apese butonul de panica de doua ori insa in cateva secunde sotul a impuscat-o in cap dupa care si-a luat viata. Crima a fost descoperita de un client al benzinariei.Baiatul de 16 ani povesteste cum a intrat in cladirea benzinariei:” am vrut sa cumpar un pachet de tigari, i-am vazut intr-o balta de sange si apoi au venit cei de la firma de paza” Un angajat al Transgaz, care are un punct de lucru vizavi, Ilie Victor spune ca era in birou cand l-a vazut pe un baiat iesind in fuga si strigand.
Politistii au gasit la fata locului arma crimei, un pistol Carpati din dotarea unitatii militare la care lucra si trei cartuse.
Si parchetul militar a inceput o ancheta pentru a stabili cum a fost posibil ca barbatul, sergent major la unitatea de geniu, sa plece din post cu arma.Vom reveni cu amanunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here