tomulescu
Criminalul de la Râmnicu Sărat, care și-a ucis fosta nevastă, din gelozie, a fost arestat. Magistrații au decis ca bărbatul să fie trimis după gratii, ca măsură preventivă, după oribila faptă pe care a comis-o. Astfel, Gheorghe Tomulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Bărbatul și-a ucis nevasta cu care a trăit 18 ani, într-un acces de gelozie. Zilele trecute, el a mers în vizită la nevasta de care se despărțise și care acum trăia cu un alt bărbat, într-o casă din Râmnicu Sărat. Bărbatul a mers la casa femeii cu copila lor, de 12 ani, pe care el o creștea.
Ajuns la casa nevestei și a concubinului ei, cei trei s-au pus pe consumat alcool. La un moment dat, bărbatul s-a ascuns cu nevasta într-o odaie și au întreținut relații sexuale în timp ce concubinul femeii și fetița de 12 ani erau într-o altă cameră. După partida de amor, cei doi s-au întors în camera de zi unde femeia a început să vorbească cu concubinul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
În acel moment, orbit de gelozie, Gheorghe Tomuleanu a pus mâna pe un cuțit și și-a omorât nevasta. Acum, riscă ani grei de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here