crin antonescuPresedintele PNL, Crin Antonescu a declarat astazi ca apreciaza foarte mult atitudinea pe care vicepresedintele PDL Cezar Preda a avut-o in fata lui Traian Basescu, afirmand ca seful statului a primit „o palma la figurat peste ochi de la Cezar Preda”.

Intrebat pe cine va paria ca va castiga presedintia PDL, Antonescu a raspuns fara ezitare: „Cezar Preda”.  „Nu vreau sa-i fac un rau omului, am avut multe contre cu Cezar Preda, dare este absolut de salutat ca, dupa cinci ani, cineva are curajul sa stea asa cum l-a lasat Dumnezeu, in pozitie verticala si apreciez foarte mult atitudinea lui Cezar Preda”, a afirmat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la TVR 1, ca pe Cezar Preda nu il recomanda nimic pentru a candida pentru o functie in PDL, mentionand ca acesta nu a castigat nici macar alegeri locale, iar acum isi da cu parerea despre desemnarea de catre seful statului a premierului.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda, lider al organizatiei judetene Buzau a partidului, a declarat, marti,  ca el nu a castigat Primaria Buzau asa cum presedintele Traian Basescu nu a castigat presedintia in judetul Buzau.
„Eu n-am castigat Primaria Buzau, cum n-a castigat Traian Basescu presedintia in judetul Buzau. Sunt oameni care vor pe cineva si oameni care nu vor pe altcineva. Nu e un criteriu democratic de a stabili unde si cand ai voie sa candidezi”, a spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here