bagiu utilajPresedintele Consiliului Judetean  Buzau a plecat personal catre Robeasca pentru a ajuta la salvarea femeii gravide catre care echipele de salvare de la Buau au plecat in urma cu 15 ore, mai precis la ora 06.00 dimineata.

Presedintele Consiliului Judetean  Buzau, Cristi Bagiu a ignorat situatia grava din teren si a plecat catre localitatea Robeasca pentru a ajuta la scoaterea dintre nămeti si o aduce la spital pe femeia gravida, blocată de peste 15 ore in comuna izolată. Presedintele Consiliului Judetean este insotit de patru utilaje ale firmelor responsabile cu deszapezirea drumurilor judetene.

“Sunt impreuna cu Leon Velicu de la Drumuri. Avem 4 utilaje in fata si sper sa putem sa reusim sa ajungem. Incercam sa intram pe alta cale in localitatea Robeasca. Este foarte important ca viata acestei femei si a copilului ei sa fie salvata. Nu conteaza prin ce mijloace si cum, important este sa ajutam la salvarea acestor oameni. Prioritatea noastra numarul 1 este salvarea de vieti omenesti. Speram sa putem avansa si sa ajungem odata cu cei de la Braila sa putem desface drumul pentru ca asta este marea problema”, ne-a declarat Cristi Bagiu, presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bagiu.

Femeia la care încearcă să ajungă în prezent echipe de salvare atât din Buzău, cât şi din Brăila trebuie să ajungă urgent la un spital, reprezentând o urgenţă majoră pentru că este pe punctul de a naşte. Femeia de 27 de ani era programată la cezariană, însă naşterea s-a declanşat mai devreme decât se preconiza. Medicii trebuie să ajungă urgent la ea pentru că femeia trebuie dusă la maternitate şi supusă unei intervenţii chirugicale.
Gravida se afla la casa părintească în localitatea buzoiană Robeasca, împreună cu şeful de post din comună.

De la Buzău, spre Robeasca a plecat inclusiv o şenilată care a rămas blocată în nămeţi la un moment dat, fără a putea ajunge la destinaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here