cristinel-bigiu-florin-colgiu-dna-combo

Cristi Bîgiu și Florin Colgiu rămân după gratii. Magistrații de la Curtea de Apel București au respins, luni, contestaţiile depuse de cei doi împotriva măsurii de prelungire a arestării preventive. Atât Bîgiu cât și Colgiu au cerut săptămâna trecută Tribunalului Călăraşi unde se judecă dosarul care vizează acte de corupție comise de cei doi să se înlocuiască măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu. Cererile celor doi au fost analizate luni la Curtea de Apel Bucureşti, unde magistrații au respins contestaţiile, ceea ce înseamnă că Bîgiu și Colgiu rămân după gratii, în arest preventiv, pentru încă 30 de zile.
Şeful CJ Buzău a fost luat pe 6 decembrie 2014 de procurorii DNA de la locuinţa sa, după ce a fost prins în flagrant luând mită în parcarea din faţa blocului în care locuieşte. O zi mai târziu, Bîgiu și Colgiu acuzat de complicitate la luare de mită au fost arestați preventiv, de atunci aflându-se după gratii.
Potrivit DNA, Bîgiu a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de luare de mită în formă continuată, 12 infracţiuni de conflict de interese în formă continuată şi tentativă de spălare a banilor, în timp ce finul său, Florin Mădălin Colgiu, administrator al SC Alexandra SRL, a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de complicitate la luare de mită în formă continuată şi pentru complicitate la tentativa de spălare a banilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here