Conform horoscopului lunar chinezesc, în 2017 Anul Nou începe pe 28 ianuarie şi el va fi Anul Cocoşului de Foc. Astroloaga chineză Laura Lau, consultată de „Evening Standard“, spune că va fi un an plin de energie, caracteristica principală a anilor aflaţi sub semnul Cocoşului, acum potenţată şi de elementul Foc.

Semnul Cocoşului e asociat cu optimismul, încrederea şi realizările practice, dar anul va fi solicitant şi plin de ciocniri de opinii, „deoarece cocoşul e rareori neutru“, spune Lau.

„Anii Cocoşului sunt rareori plictisitori, aşa că o sa avem parte de multă acţiune“, prevede astroloaga, precizând că va fi vorba atât de momente dramatice, cât şi de realizări concrete. În acest context, Laura Lau ne sfătuieşte să fim organizaţi, să ne cumpănim bine toate acţiunile, dar, cel mai important, să nu tragem chiulul: „Cocoşul îi favorizează pe cei care nu se feresc de munca grea şi care se ţin de un plan“. Şi încă ceva: Cocoşul e renumit pentru punctualitatea sa, aşa că poate e vremea să ne cumpărăm un ceas.

În fine, astroloaga atrage atenţia şi asupra celei de-a doua componente zodiacale, elementul Foc. Pentru că acesta se suprapune unui semn deja încărcat de intensitate, Cocoşul, se poate spune că 2017 va fi un an nebun, în care lucrurile se vor desfăşura adesea cu o viteză ameţitoare. Aşa că dacă v-aţi propus s-o lăsaţi mai moale, nu e momentul. Solicitant peste măsură, anul nu va fi lipsit de satisfacţii, însă doar dacă nu vă feriţi de muncă şi dacă vă rostiţi clar părerile, aşa că „luaţi-o ca pe o provocare“, ne îndeamnă Laura Lau.

cocos 2 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here