Ieri, 19 iulie, în urma activităţilor specifice desfăşurate, polițiști din cadrul Secţiei 7 poliție rurală Grebănu au depistat la scurt timp de la sesizare, principalii bănuiţi de comiterea unui furt, respectiv doi bărbaţi din Zalău şi Bucureşti, în vârstă 18 şi 27 de ani, cunoscuţi cu preocupări infracţionale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în după amiaza zilei de 18 iulie, unul din cei doi bănuiţi ar fi pătruns prin escaladare în incinta unei biserici, situată în afara localităţii Podgoria, ocazie cu care ar fi furat o sumă de bani provenită din vanzarea lumanarilor.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei doi bărbaţi au fost depistaţi la scurt timp, totodată fiind recuperat şi aproximativ 50% din prejudiciul creat.

Faţă de persoanele în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Hotul a fost identificat si prins cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere montate in biserică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here