0 173409 cosciug1 3d6a177f75De parcă nu era suficientă tragedia prin care au trecut, rudele fetelor moarte în accidentul de la Căldărăști au trecut prin alt necaz. După ore întregi de aşteptare la Serviciul de Medicină Legală Buzău, familia care ar fi trebuit să ridice de la Morgă sicriul cu trupul uneia dintre tinere a primit cadavrul celeilalte fete.

Mătuşele Alexandrei Diaconescu au ridicat sicriul în care li s-a spus că este nepoata lor. In momentul în care au ajuns acasă, la Padina, au avut o surpriză uriaşă. Mama tinerei a ridicat clapa sicriului şi a constatat cu stupoare că înăuntru nu era fiica sa, ci cealalaltă fată moartă în accidentul de ieri de la Căldărăști.

Rudele au sunat la Poliție şi la morgă pentru a anunța ce li s-a întâmplat iar sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei a fost luat cu o mașină și dus înapoi la sediul Serviciului de Medicină Legală. Abia astăzi, ambele cadavre vor fi preluate de către familii.

Cele două tinere și-au pierdut viața în urma accidentului de circulaţie din localitatea Căldărăşti. Şoferul unui autoturism care circula dinspre localitatea Padina spre Pogoanele, după o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă regulamentar de un buzoian. În urma impactului violent, cele două adolescente, verisoare, ambele în vârstă de 17 ani, din Padina, au murit pe loc, iar şoferul, un tânăr din Pogoanele, în vârstă de 31 de ani, plus un alt tânăr, din aceeaşi localitate, au ajuns la spital în stare foarte gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here