La evenimentul dedicat Zilei Eroilor și organizat de Primăria municipiului Buzău a fost prezent și deputatul Marcel Ciolacu. Liderul PSD Buzău a fost prezent pe tot parcursul evenimentelor dedicate comemorării eroilor căzuți la datorie pentru patrie pe câmpurile de luptă, timp în care a remarcat atât prezența numeroasă a buzoienilor în ciuda vremii ploioase, precum și buna organizare a evenimentului.

”În ziua de mare sărbătoare creștină a Înălțării Domnului, am avut parte de clipe extrem de emoționante acasă, la Buzău, cu ocazia evenimentelor dedicate comemorării eroilor noștri căzuți la datorie pentru patrie pe câmpurile de luptă. Sunt mândru pentru că am văzut mii de buzoieni care au ieșit din case astăzi pentru a-și cinsti cum se cuvine eroii și a transmite recunoștința pentru toate faptele lor de jertfă.

Îi felicit pe organizatori – Primăria Municipiului Buzău și Divizia 2 Infanterie ”Getica”, pentru eforturile impresionante de a organiza în Anul Centenar un eveniment de o amploare fără precedent pentru orașul nostru. De asemenea, mă bucur că, atât la ceremonia religioasă susținută de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei, cât și la parada militară internațională (care a reunit aproape o mie de militari români și străini), au asistat și Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, Ministrul Apărării, Mihai Fifor și Ministrul Culturii, George Ivașcu, precum și Ambasadori și reprezentanți ai corpului diplomatic din țările care au luat parte la Primul Război Mondial”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

1 1 2 1

1 COMENTARIU

  1. O echipa de oameni formidabili care va duce judetul nostru pe noi culmi de bunastare si progres.Multumim Domnului ca va avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here