Preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, s-a declarat mulţumit de felul în care au acţionat atât drumarii, cât şi autorităţile, pe perioada cât judeţul Buzău a fost sub cod roşu, respectiv portocaliu de viscol şi zăpadă.

„Atât firmele de deszăpezire, cât şi toţi cei implicaţi în această activitate, din punctul meu de vedere, şi nu numai din punctul meu de vedere, toată lumea şi-a făcut treaba cu profesionalism şi toţi responsabilii de UAT-uri, toată lumea a fost în dispozitiv. Ieri am fost în toate zonele afectate şi am găsit pe toată lumea la lucru. Deci, toată lumea şi-a făcut treaba bine. Important este că în această perioadă nu au fost victime omeneşti, oamenii care au avut nevoie de îngrijiri medicale, toate cazurile au fost rezolvate. Cea mai mare parte a cetăţenilor a înţeles şi de ce s-au închis drumurile, iar acest lucru s-a făcut pentru că în perioada de viscol, practic mai mult rău faci decât bine, pentru că este de ajuns să rămână o maşină blocată ca să se blocheze tot drumul. Aş vrea să subliniez faptul că în această perioadă nici noi, şi nici CNADR nu am avut nicio negociere directă cu cineva sau să ia ceva utilaje pentru că a fost cod roşu. Codul roşu nu l-am dat noi, a fost dat la nivel naţional”, a declarat preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. Chelu-si pune mana-n cap!
    Nu noi am stabilit codul roșu (oamenii de la butoanele ANM), nu noi am negociat, ce??? Toata lumea a înțeles!!!
    Da este clar, iarna este iarna si viscolește iarna si nu vara. Oamenii care au muncit au fost plătiți si așa ar trebui sa-si facă treaba toata lumea, fiecare pe palierul sau de responsabilitate. Așa este normal.
    Poate vedem si DJ 203 K – Mărăcineni – Lopătari in executare. A mai trecut un an si tot la nivel de plombe scumpe am rămas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here