Curg mesajele pe facebook din partea colegilor și apropiaților deputatului buzoian Sebastian Radu, după vestea șoc din această dimineață. 

Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!

Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi.” , este mesajul postat de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, președinte PSD. 
O veste foarte tristă şi dureroasă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Sebastian Radu. Un om puternic, un exemplu de ambiție, dedicat familiei, dar şi celor din jurul lui! Drum lin spre cer, Sebi! Dumnezeu să te aibă în paza Lui! Condoleanțe familiei îndurerate!” , a scris președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. 

Sebi Radu, cel mai altruist, vesel, echilibrat, blând și bun dintre noi parlamentarii de Buzău, astăzi a ales drumul luminii.

Sunt tristă și dezamăgită, nu găsesc cuvinte să-mi exprim sprijinul pentru familia frumoasă pe care o lasă îndurerată!

Dumnezeu să te odihnească lângă cei buni și drepți!  – Liliana Sbîrnea, senator de Buzău. 

Cu o profundă durere în suflet și enorm regret ne luăm rămas bun de la colegul și prietenul nostru, deputatul Sebastian Radu!

A plecat dintre noi un coleg drag, un prieten de nădejde, un profesionist de excepție și un om dedicat binelui celor din jur.

Sincere condoleanțe alături de rugăciunea noastră ca Dumnezeu să mângâie sufletele familiei îndurerate!

Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten bun! Vei rămâne în inimile noastre!” – organizația PSD Buzău. 

Membrii Filialei Buzău a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Mareşal Alexandru Averescu”, cu durere în suflet au aflat de înrolarea în armata cerurilor a Domnului deputat Nicolae Sebastian Radu în urma unei grele suferinţe. Drum bun printre stele domnule deputat, iar bunul Dumnezeu să te ierte! Condoleanţe familiei greu încercate! Amintire şi lumină veşnică!

Mesaje sunt transmise și de cei care i-au fost adversari politici.

Luptele politice se sting în fața unor tragedii. Sebastian Radu, deputat PSD, s-a stins în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viața. Sebi a pierdut lupta cu virusul, care a doborât o lume întreagă.
Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să te odihnească în pace, distinse domn!” , a scris Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here